Tipărire
Părinte: Newsflashes
Categorie: Newsflash
Accesări: 1550

Ministerul Culturii anunță intenția de a constitui un grup de lucru consultativ format din reprezentanți ai Instituției și reprezentanți ai sectorului independent dedicat culturii vii.

Grupul de lucru va avea rolul unui partener de dialog în procesul de elaborare a Strategiei de politici culturale pe care Ministerul Culturii și-o va asuma. În cadrul acestui grup sunt invitați să adere actori publici ce acoperă profesional oricare dintre domeniile sectorului cultural.

Dosarul de candidatură trebuie să conţină semnături de sprijin din partea a cel puţin 3 organizații, dintre care cel puțin 2 să provină din domeniul în care candidatul își desfășoară activitatea.

Candidații vor adresa o scrisoare de motivație și un raport de activitate din care să rezulte implicarea în procesul de articulare a politicilor publice sau reprezentarea intereselor unor grupuri de organizații care desfășoară o activitate de interes public.

Propunerile vor fi trimise până la 27 ianuarie pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ministerul Culturii, la expirarea termenului de depunere a dosarelor, va publica lista candidaților.

În comitetul de selecție vor fi incluși și doi membri ai unor organizații neguvernamentale care nu au depus candidaturi și nici nu au susținut o organizație candidată.

Criteriile de desemnare și de selecție pot fi consultate aici.