Tipărire
Părinte: Newsflashes
Categorie: Newsflash
Accesări: 2659

Acest material își propune să facă cunoscute principiile, activităţile și rezultatele proiectului Susţine cultura în educaţie, un proiect inspirat de programul Rucsacul Cultural din Norvegia. Pentru a înţelege soluţiile diferite și pașii întreprinși, adaptaţi la realităţile românești, broșura pune în context trendurile europene și politicile publice românești, prezintă detaliile proiectului Susţine cultura în educaţie, care sunt principalele nevoi ale profesorilor și cum pot coopera operatorii culturali cu școlile.

SustineCulturaInEducatieCopertaBooklet

Încheiem cu o prezentare pe scurt a câtorva ONG‐uri românești implicate în reţeaua Susţine cultura în educaţie, care realizează proiecte cultural‐educaţionale de calitate.

Nucleul echipei care a gândit și a realizat acest proiect este constituit din membri ai Asociaţiei MetruCub, partenerii săi și completat de reţeaua construită treptat de consilieri, cercetători, formatori, dar și artiști, manageri culturali și profesori participanţi la proiect care apoi au ales să se implice mai mult și să dezvolte noi proiecte pornind de la experienţa #culturaineducatie.