reprezentare logo Kosson
De curând am primit cu bucurie solicitarea de a deschide o fereastra către echipamentele necesare digitizării ca o firească necesitate de a oferi câteva repere atunci când vine vorba şi de ceea ce alegem la momentul cand finanţele dau undă verde :)
 
Stimatul domn Paul Lupoian, reprezentant al unei firme specializate a venit cu propunerea prezentării unui echipament care să ofere opţiuni celor puşi în faţa achiziţionării sau pentru cei care lucrează la faimoasele LISTE DE ECHIPAMENTE.
 
În continuare, am luat decizia de a prezenta astfel de echipamente fără de care discuţiile şi proiectarea anumitor iniţiative nu se pot desfăşura în mod natural. Pentru detalii mai multe, vă rog însă să vă adresaţi domnului Paul Lupoian (paul_lupoian[at]yahoo.com).
 
Astfel, cu acest prilej rog toţi cei interesaţi să-şi promoveze soluţiile, să apeleze cu încredere şi la acest canal cu rezerva ca materialele de prezentare să se conformeze necesităţii de informare şi de punctare delicată a unei opţiuni. Nu este dorinţa noastră de a transforma acest nod într-un catalog şi nici intenţia profitabilităţii nu este vizată, ci mai degrabă posibilitatea şi deschiderea orizontului atunci când vine vorba de opţiune.
 
În acest sens, rog pe toţi cei care doresc să promoveze o soluţie să o încadreze în proiectele care s-a folosit , experienţele de lucru şi foarte, foarte important, vrem să aflăm şi ce nu merge bine, care sunt deficienţele, experienţele negative, etc.
 
 
Prezentarea Sr301
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: sr301 digitize)