reprezentare logo Kosson

Sistemele Robotic Book ScanSistemele Robotic Book Scan sunt singurele echipamente de digitizare cu tehnologie 3 in 1 capabile sa functioneze in 3 moduri diferite folosind un suport de carte setat la la o deschidere de 80 de grade: complet automat, semi automat si manual soft. Aceasta caracteristica extrem de avansata permite Qidenus sa scaneze 100% din gama de carti prezente in biblioteci. Modelele disponibile sunt A3+ si A2.

 

Sistemele Mastered Book Scan sunt cea mai populara alegere a profesionistilor inca din 2010. Realizand o rata de scanare de pana la 3000 pagini/ora, scannerele semi automate au impresionat prin functionalitate si usurinta in operare, inalta calitate a tehnologiei de capturare si acuratetea materialului digitizat asigurand un randament ridicat al investitiei pentru clientii nostril din intreaga lume. Modelele disponibile sunt A3+, A2 si A1.

Cel mai nou produs din gama Qidenus: Smart Book Scan System
In 2013 am dus procesul de dezvoltare un pas mai departe si am decis scoaterea pe piata a celui mai revolutionar scanner manual cu suport de carte in forma V (model A1 si A2) de pe piata. Qidenus Smart Book Scanner. Noua gama de echipamente de scanare manuala intrece de departe actualul de performante al celorlate sisteme de scanare manuala, permitand:

  • O calitate exceptionala a imaginii , prin integrarea celor mai noi senzori CMOS in tehnologia capturii de imagine
  • Un tratament bland si conservator pentru carte datorita suportului setat la 100 de grade
  • O productivitate extrem de ridicata fata de alte sisteme de scanare manuala de pe piata datorita sistemelor inovatoare de constructie

Qidenus Technologies va invita cu placere sa cereti mai multe informatii, sa treceti sa ne vizitati sau sa va inscrieti pentru demonstratii video, sa testati, sa experimentati si sa ramaneti UIMITI!

 

Z Spot Media SRL este distribuitorul exclusiv in Romania al producatorului Austriac de scanere de carte si solutii profesionale de digitizare si arhivare a documentelor legate  Qidenus. Pentru mai multe detalii, specialistii Z Spot Media va stau la dispozitie la 0214205093 sau www.zspotmedia.ro
 
Smart Book Scan la CEBIT