Tipărire
Categorie: Uncategorised
Accesări: 4609
 Dragi colegi, Image

Va informam pe aceasta cale despre intentia realizarii unui site, care doreste sa armonizeze eforturile cercetatorilor si specialistilor in informare si documentare. Sa nu uitam rolul informatiei in societatea cotemporana. Bogatia informatiei nu este numai cantitatea de informatie ci se refera pe langa aceasta la interactivitate, la masura in care poate fi special pregatita pentru destinatar, la corectitudinea informatiei, la securitatea informatiei. Bogatia informatiei inseamna de fapt calitatea informatiei. Informatia este marfa cuantificabila. Ea este puternic influentata de trei factori: dinamica muncii, tehnologia informarii si explozia informationala.


   

Noi, specialistii in informare, avem nevoie de asociatii de informare si institutii   profesioniste puternice care sa ne ajute, sa organizam toata informatia specializata.

Site-ul urmăreşte dezvoltarea unor sisteme şi instrumente care să faciliteze accesul şi folosirea resurselor digitale ştiinţifice şi culturale de-a lungul timpului. Suntem convinsi ca multi colegi din afara si din interiorul granitelor  vor dori sa colaboreze la un asemenea proiect de specialitate cu implicatii generale si stimulative.

Deocamdata puteti consulta cateva informatii despre site-ul in lucru pe urmatoarea pagina de web: http://www.kosson.lx.ro/.  Lasarea oficiala va fi  facuta in luna decembrie.