Tipărire
Părinte: Evenimente
Categorie: Evenimente In Focus
Accesări: 6537

Stimați colegi, dragi membri ai comunității, {sharethis}

Anul acesta am marcat cinci ani de existență. Sunt cinci ani în care am crescut împreună, am căutat să ridicăm nivelul informațiilor și valoarea contribuită în beneficiul nostru comun.

Nu toți am înțeles faptul că pentru a primi trebuie ca tu însuți să oferi primul. De asemenea, lucrul colaborativ mediat electronic este departe de a fi cel mai reușit exemplu de bună practică. Dedicația pentru a exploata filonul curiozității suferă și ea supusă fiind la agresiunea externă a vremilor neprielnice.

Toate aceste nu produc tristețe ci mai degrabă o bucurie mare pentru că știu că toate aceste resurse sunt în fiecare dintre dumneavoastră și sunt păstrate pentru a sluji unui scop nobil sau poate unul supus eficienței. Rămâne să găsim împreună mijloacele de a folosi aceste resurse abia atinse

Hristos Domnul care astăzi se naște să ne aibe pe toți în pază, să ne țină sănătoți și să ne dea puterea și înțelegerea pentru a ne deschide mai mult unii celorlalți, pentru a fi și mai uniți, pentru a fi mai vocali, pentru a fi o comunitate.

Cu drag și cu prețuire,