reprezentare logo Kosson

afisConferintaBibliotecaFaraFrontiereABR

7-9 septembrie 2016, Timișoara
„Biblioteca fără bariere”

În perioada 1 iunie - 1 august 2016 vă invităm să accesați pagina celei de-a XXVII-a Conferinte Nationale a ABR:
http://abrconferinta2016.wix.com/acasa

Pagina a fost realizată în colaborare cu gazdele conferinței, filiala ABR Timișoara, cărora le mulțumim pentru eforturile depuse în organizarea acestui eveniment al asociației.

Link-ul conferinței a fost postat și pe site-ul asociației: http://abr.org.ro la rubrica "Conferinta Nationala 2016".

Vă rugăm să respectați termenele-limita stabilite de către organizatori referitoare la înscrierea participantilor  (1 august) și trimiterea dosarelor pentru premiile ABR (1 septembrie).

Câteva dintre noutățile din acest an, semnalate deja în site-ul conferinței, constau în:
- organizarea unei conferințe satelit cu titlul „Biblioteca scolară; spațiu ideal de informare și comunicare”, ediția a 7-a,
- constituirea unui comitet științific al conferinței, în vederea selecției lucrărilor care vor fi prezentate în cadrul secțiunilor profesionale.

Gazdele noastre ne-au facut și o primă surprinză, anuntând faptul că „participanții la Conferința Națională a Asociației Bibliotecarilor din România care au lucrarea științifică selectată, vor beneficia de cazare gratuită în caminele studentești din campusul universitar." (rubrica NOUTĂȚI)

Programul conferinței este unul preliminar. Vă invităm însă să accesați site-ul conferinței și ulterior înscrierii dumneavoastră, pentru a afla ultimele schimbări care vor interveni în programul conferinței.

Va asteptăm la cea de-a XXVII-a ediție a Conferinței anuale a ABR!

Adriana Szekely,
Președinte ABR