reprezentare logo Kosson
Iată ce vești bune a adus newsletterul. Întrebarea este dacă nu ar fi o șansă pentru ca mai mulți să ne strângem și să facem câte ceva util!? Mult succes! {sharethis}

Consilul National al Cercetarii Stiintifice (CNCS) impreuna cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) au lansat competitia 2012 pentru Modulul I - Proiecte de investitii in infrastructura CD - Proiecte tip retelizare/acces infrastructura din cadrul Programului CAPACITATI.

Prin acest instrument de finantare se doreste dezvoltarea capacitatilor nationale de cercetare si integrarea sistemului CDI din Romania in mediul stiintific international prin asigurarea accesului entitatilor de cercetare romanesti la publicatii si baze de date internationale.

Propunerea de proiect se depune de o singura entitate sau de catre institutia coordonatoare a unui consortiu de cercetare, dezvoltare si inovare (CDI) format din mai multe institutii gazda care pot fi unitati de cercetare-dezvoltare din Romania, inclusiv o institutie de invatamant superior, sau o institutie care reprezinta o asociere de universitati, institute nationale de cercetare-dezvoltare si biblioteci centrale universitare.

Durata proiectului este de 36 luni. Termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare este 22 mai 2012.

Pachetul de informatii este disponibil la: http://uefiscdi.gov.ro/articole/2990/Program-CAPACITATI--Proiecte-de-investitii-in-infrastructura-CD-Competitie-2012.html

Persoana de contact: Olivia PUIU tel: 021 308 05 82, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea." target="_blank" style="color: rgb(17, 85, 204); ">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.