reprezentare logo Kosson

E-scan testat de eleviPrima editie a targului de carte Book Land organizat de Mihaela Petrovan, directorul general al More Than Pub (agentia de relatii publice),  a fost constituit din aproximativ 150 de edituri locale participante si anticariate iar numarul de vizitatori pentru aceasta editie fiind estimat sa ajunga la aproximativ 350.000 de persoane. Acest eveniment a fost inconjurat de spectacole de muzica si dans, de evenimente pentru cei mari si cei mici si de lansari multimedia.

Evenimentul urban a avut loc intre 15 si 17 aprilie (vineri-duminica) in AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din tara, cu un trafic mediu zilnic de 70.000 de vizitatori in timpul saptamanii si de 100.000, in zilele de weekend.

Pe parcursul celor 3 zile ale targului BookLand s-au demarat evenimentelor editoriale de renume ca lansarea cartii “Reversul medaliei” scrisa de Andreea Raducan. Carte ce este editata de Cartile Tango, iar la eveniment au participat Cristian Topescu, Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina. Targul de carte BookLand a gazduit si Gala Premiilor Reteaua literara 2011.

In cadrul acestei dintai editii a targului de carte Book Land, editurile si anticariatele participante au expus carti din toate domeniile, albume, editii de colectie, dictionare, etc. Completand si latura digitala a targului, Z Spot Media a oferit vizitatorilor posibilitatea de a testa cele mai profesionale scannere de carte (CopiBook si e-Scan) , alese si pentru crearea Bibliotecii Digitale a Romaniei si care au starnit curiozitatea si interesul vizitatorilor.

Modernismul si usurinta in utilizare a scanerelor de carte in special a copiatorului digital de carte e-Scan a uimit vizitatorii chiar si elevii claselor 5-8 care asistati de reprezentantii companiei Z Spot Media au au avut posibilitatea a-si scana singuri cartile dorite, transformandu-le din format fizic in format digital foarte usor.
“In urma acestui targ consideram ca am deschis noi orizonturi catre era digitala si ne asteptam ca oamenii sa fie mult mai receptivi in ceea ce priveste aceast domeniu”- a declarat  Cristian Dumitru – General Manager Z Spot Media.


Vizitatori Book Land