reprezentare logo Kosson

La întâmplare

Articole, materiale, resurse la întâmplare.

DPLAfest Graphic banner

DPLAfest 2017 este un eveniment organizat de Digital Public Library of America, care anul acesta a ajuns la cea de-a patra ediție.

Add a comment

Astăzi, 23 noiembrie Biblioteca Națională a Franței și a Institutului Național al Audiovizualului sărbătoresc 20 de ani de arhivare a internetului francez și a 10 ani de când există drept de depozit legal pentru resursele web.

Misiunea de salvare și prezervare a acestor resurse este gestionată în coparticipație de cele două instituții.

Add a comment

Bibliotecile naționale trebuie să îndeplinească și rolul de catalizator pentru creare de resurse care să folosească educației.

Add a comment

Tastarura Romana Cherry, un mic promo care arată o tastatură și culorile drapelului plus inscripția Cherry

Acest proiect este despre crearea unei tastaturi Cherry, cu un aranjament românesc.

Add a comment

Hackathon aux BnF

Biblioteca Națională a Franței organizează primul Hackathon între 19 și 20 noiembrie, 2016 ca parte a săptămânii de inovare publică.

Add a comment

Ghidul începe cu câteva informații generale cu privire la cadrul european pentru drepturile de autor existent.

Add a comment

Biblioteca World of Science este o resursa online gratuită pentru comunitatea globală (www.nature.com/wls). Add a comment

Astăzi, 27 septembrie 2016 Curtea de Judecată a VIII-a a Curții Penale Internaționale (CPI) a pronunțat hotărârea în cauza Procuror v. Ahmad Al Faqi Al Mahdi.

Add a comment

BibloHUB StudiuAcestă publicație a fost editată de Collective East la Rotterdam cu sprijinul financiar de la „Creative Industries fund NL”.

Add a comment