reprezentare logo Kosson

BibloHUB StudiuAcestă publicație a fost editată de Collective East la Rotterdam cu sprijinul financiar de la „Creative Industries fund NL”.

Este un proiect coordonat de incubatorului de idei „Collective East” format de o echipă de tineri arhitecți în colaborare cu următorii: IND - Inter.National.Design (o firmă de arhitectură olandeză ), SVESMI (un birou de arhitectură ruso-olandez), consultantul pe proiecte Stillewagt Denis din Olanda, ANBPR - Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Catalist, și Zeppelin - o revistă de arhitectură.

Sprijinul consistent a venit din partea Bibliotecii Metropolitane din București.

Toate drepturile aparțin Collective East.

Vă invit să consultați acest material care poate fi accesat de la următorul link: http://www.bibliohub.org/study/

BiblioHUB este un proiect destinat să revitalizeze bibliotecile publice din rețeaua bucureșteană a Bibliotecii Metropolitane din București. BiblioHUB este expresia dorințelor Collective East pentru a aduce experiența olandeză legată de design în bibliotecile românești care sunt „lipsite de experiența în designul strategic integrat”. BiblioHUB explorează potențialul ca bibliotecile bucureștene să se transforme în „centre de cunoaștere orientate spre comunitate”.

Le urăm succes și mulțumiri tuturor celor implicați pentru un material de referință elaborat după cele mai ânalte rigori editoriale.